Сдается квартира

Сдается квартира

Квартира в елітному комплексі преміум-класу "Новопечерські Липки", 160 кв.м.
Стильний дизайнерський інтер'єр 2017 року для сучасних людей з використанням новітніх технологій, дизайну і матеріалів, все продумано до дрібниць. Повністю укомплектована сучасними італійськими меблями, найкращою побутовою технікою. Планування квартири включає: відкритий простір кухня-вітальня, їдальня, спальня, гардеробна, гостьовий санвузол, кабінет, пральня. Квартира розташована на панорамному поверсі, панорамна
Житловий комплекс Новопечерські Липки в Києві це комфортабельний сучасний квартал для динамічних людей, звиклих бути в центрі подій і тих, що цінують кожну хвилину свого часу. Звідси до серця столиці, Хрещатику, всього 10 хвилин їзди, а Міжнародний аеропорт віддалений від ЖК на відстань 25 хвилин на авто. Купити квартиру в ЖК Новопечерські Липки від забудовника UDP вам вдасться на умовах, представлених на офіційному сайті, де вказані актуальні ціни, фотографії комплексу і додаткові характеристики обєкту.
Сучасне футбольне поле, ігрові дитячі і спортивні зони, а також СПА-центр, фітнес-клуб преміального класу, магазини і кондитерські, кав'ярня, банківські відділення, аптеки, школи, хімчистки, арт-галерея Nebo, дитячий садок LeapKids всі ці об'єкти знаходяться в недалекій близькості до житлового комплексу Новопечерські Липки на вул. Андрія Верхогляда (Драгомирова). Дорога від комплексу до метро Дружби Народів відніме у вас не більше 5 хвилин.
Цена:
$2 900  
Автор:
Район:
Киев. Печерский р-н.
Телефон:
(093)4766506
Срок подачи:
Актуальное предложение
Пожаловаться на объявление
Причина жалобы:*
 
Запрос выполняется. Пожалуйта, подождите.
avizo ❶ Авизо