Сдам квартиру

Сдам квартиру

В оренду пропонується трикімнатна квартира у житловому комплексі «Новопечерські Липки»
Планування: вітальня з обідньою зоною, кухня, основна спальня з ванною кімнатою, додаткова спальня, гостьовий санвузол. Оздоблення виконано у класичному стилі стилі. Квартира повністю мебльована та оснащена необхідною побутовою технікою. Багато містких шаф.
Ідеальний для життя житловий комплекс Новопечерські Липки, цілодобова охорона, відеоспостереження, підземний паркінг, відмінна транспортна розв'язка, розвинена інфраструктура на території Британська та Новопечерська школи, дитячі садки, кафе, ресторани, салони краси, барбершопи, хімчистки, фітнес зони.
Перегляд за погодженням у зручний для Вас час.
Житловий комплекс Новопечерські Липки в Києві це комфортабельний сучасний квартал для динамічних людей, звиклих бути в центрі подій і тих, що цінують кожну хвилину свого часу. Звідси до серця столиці, Хрещатику, всього 10 хвилин їзди, а Міжнародний аеропорт віддалений від ЖК на відстань 25 хвилин на авто.
Сучасне футбольне поле, ігрові дитячі і спортивні зони, а також СПА-центр, фітнес-клуб преміального класу, магазини і кондитерські, кав'ярня, банківські відділення, аптеки, школи, хімчистки, арт-галерея Nebo, дитячий садок LeapKids всі ці об'єкти знаходяться в недалекій близькості до житлового комплексу Новопечерські Липки на вул. Андрія Верхогляда (Драгомирова). Дорога від комплексу до метро Дружби Народів відніме у вас не більше 5 хвилин.
Цена:
$3 500  
Автор:
Район:
Киев. Печерский р-н.
Телефон:
(093)4766506
Срок подачи:
Актуальное предложение
Пожаловаться на объявление
Причина жалобы:*
 
Запрос выполняется. Пожалуйта, подождите.
avizo ❶ Авизо