Аренда квартиры

Аренда квартиры

Оренда квартири
Пропонується в оренду квартира з генератором, що забезпечує безперебійне електроживлення 24/7. Розташована вона по вулиці Михайла Бойчука, 41Б, в Печерському районі, у ЖК Новопечерська Вежа. Поряд метро Звіринецька та Видубичі.
Квартира знаходиться на 20 поверсі і має площу 70 м2. У ній зроблено авторський ремонт з переплануванням, яке передбачає дві окремі кімнати. Одна з кімнат облаштована як спальня, а інша як кабінет з робочим місцем. Кухня-вітальня має площу 25 м2, просторий санвузол оснащений ванною. Також в квартирі є окрема гардеробна підсобна-пральня.
Меблі вбудовані і виготовлені на замовлення. Є можливість доукомплектування кімнати додатковими меблями за бажанням орендаря.
Також квартира укомплектована побутовою технікою високої якості, зокрема пральною машиною, посудомийною машиною, телевізором, електричною плитою, вбудованим холодильником та кондиціонером. Для додаткового комфорту встановлено бойлер і підключено оптоволоконний інтернет.
Власний генератор у комплексі забезпечує роботу ліфтів та всіх комунікацій, а також гарантує електропостачання в квартиру.
Комплекс закритого типу, з охороною і пропускним режимом. Паркомісця знаходяться у підземному паркінгу. ЖК має два входи і закриту прибудинкову територію зі спортивним та дитячим майданчиками. У будинку є кафе та магазини.
Розташування у елітному районі Новопечерських Липок надає додаткові переваги. Ботанічний сад і станції метро Звіринецька та Видубичі знаходяться в пішій доступності. Поблизу розташовані кілька приватних шкіл та садків, ресторани, кавярні та багато іншого.
Запрошуємо на перегляд разом з T.H.E Capital.
A6.550
Цена:
$860  
Район:
Киев. Печерский р-н.
Телефон:
(063)5246792
Срок подачи:
Актуальное предложение
Пожаловаться на объявление
Причина жалобы:*
 
Запрос выполняется. Пожалуйта, подождите.
avizo ❶ Авизо