Аренда квартиры

Аренда квартиры

#5418
Пропонується в довгострокову оренду чудова, простора та з видовими краєвидами однокімнатна квартира в самому серці Подолу. Будинок із дев'яти поверхів, збудований у 2008 році, у відмінному стані. Чистий і доглянутий під'їзд, з охороною та великим пасажирським ліфтом. Квартира розташована на 9-му поверсі. У загальному коридорі поверху зроблено свіжий ремонт та встановлено камери відеоспостереження.
Загальна площа квартири - 62 м2, з просторою кухнею та спальнею. Квартира повністю укомплектована всім необхідним. З вікон відкривається чудовий вид на сквер, Свято-Іллінську церкву, церкву Миколи Набережного, Гаванський міст і річку Дніпро. Зі скляної тераси ви зможете насолоджуватися видом на Андріївську церкву, арку Дружби Народів, річку Дніпро та її схили в романтичні вечори та яскраві, теплі світанки.
У будинку є паркінг, можливо, вам вдасться орендувати місце для вашого автомобіля. Також є парковка біля будинку. Станція метро "Контрактова площа" знаходиться в 5 хвилинах ходьби, станція метро "Поштова площа" - в 10 хвилинах ходьби. Розвинута інфраструктура з усім необхідним, що знаходиться в радіусі 1 км: від барів і ресторанів до кафе, аптек, шкіл, садочків, продуктових магазинів, магазинів одягу, банків, лікарень і органів влади.
Особливості планування: кухня-студія
Характеристика приміщення: стан квартири: хороший
Комунікації: Телебачення: супутникове інтернет: Wi-Fi вентиляція / кондиціонування: кондиціонер(и)
Двері та вікна: вхідні двері: броньовані
Опалення: централізоване
Підігрів води: бойлер
Приміщення: кількість спалень: 1 гараж: в дворі балкон (и): 1
Обладнання меблі зручності: плазмовий телевізор праска + дошка пральна машина посудомийна машина ванна джакузі електрочайник електрична плита духовка мікрохвильовка система очищення питної води вбудована шафа-гардероб мебльована кухня диван / м'який куточок холодильник лічильник на електрику лічильник.
Цена:
$1 000  
Район:
Киев. Подольский р-н.
Телефон:
(067)4931438
Срок подачи:
Актуальное предложение
Пожаловаться на объявление
Причина жалобы:*
 
Запрос выполняется. Пожалуйта, подождите.
avizo ❶ Авизо