Продаю 3-комнатную квартиру, ст.м. Лесная

Продаю 3-комнатную квартиру, ст.м. Лесная

Продам 3-к квартиру Київ, Деснянський, вул. Радистів, 34. ЖК Лісова Казка - 1, клас комфорт+, в Деснянському р-н м. Київ (с. Биківня), 5 хвилин до м. Лісова на авто та 15 - 20 хвилин пішки. Загальною площею 96,60м2, жила 48,50м2, кухня 22,50м2. Висота стелі 2,7 метра. Квартира з панорамними вікнами, великі та світлі кімнати з лоджіями в кожній, розташування кімнат двостороннє (дві кімнати виходять у двір, дві інші на березовий гай). За рахунок такого планування кімнат сонячне світло завжди буде в квартирі по черзі в різний період часу протягом дня. В квартирі є два санвузли, що диже практично для великої родини. Автономне газове опалення з потужним котлом та лічильником на газ вже встановлено та маєтся в квартирі. Також об`єкт обладнаний теплою підлогою з виходом під радіатори у спальнях.
Будинок цегляний з утепленням мінеральною ватою та пінополістиролом, таким чином стійкий від промерзання. Закрита територія з відеонаглядом та охороною, конс`єрж в під`їзді. Гостьовий паркінг, окремо паркінг з накриттям.
Розташування будинку в мальовничому місці, де завжди свіже повітря та не відчувається урбанія як в інших районах мегаполісу столиці, створюєтся відчуття проживання в дачному селищі, далеко від міської метушні!
Поруч з ЖК та на його території розвинена інфраструктура:
школа, дитячий садок, банкомати, кав`ярні, магазини, маркет, пекарня, кафе, аптека та відділення пошти і таке інше.
Квартира чекає нових власників. На всі питання відповім особисто по телефону або через месенджери.
Ціна: 96 000 у.о
Цена:
$96 000  
Автор:
Район:
Киев. Деснянский р-н.
Телефон:
(063)5976312
Срок подачи:
Актуальное предложение
Пожаловаться на объявление
Причина жалобы:*
 
Запрос выполняется. Пожалуйта, подождите.
avizo ❶ Авизо