об`єкт сфери послуг Київ, Деснянський, 44500 $

об`єкт сфери послуг Київ, Деснянський, 44500 $

ПРОДАЖ НЕЖИТЛОВОГО ПРИМІЩЕННЯБЕЗ КОМІСІЇ ЖКЛІСОВА КАЗКА.
м.Київ, вул. Радистів, 34-А.
- 44500
45кв.м; h-3,80.
Привіт, друзі! У мене є чудова новина для тих, хто шукає ідеальне нежитлове приміщення для свого бізнесу. Я рада представити вам найсвіжішу пропозицію - гарне приміщення на цокольному поверсі з чудовим ремонтом та всіма необхідними умовами для роботи.
Це приміщення має вдале розташування та зручний доступ, що дозволить вам привернути більше клієнтів. Незалежно від того, чи ви плануєте вести свій бізнес в сфері краси, харчування або розваг, це приміщення буде ідеальним вибором для вас.
хочемо нагадати, що у цьому приміщенні є все необхідне для успішної роботи:
- по-перше, в ньому встановлена пожежна та охоронна сигналізація, що забезпечить вам максимальний рівень безпеки. - по-друге, у приміщенні є два виходи, що дозволить вам ефективно організувати евакуацію у разі необхідності.
Також важливо відзначити, що в приміщенні є власне опалення, що працює на котлі, що дозволить вам економити на комунальних послугах. Додатково, є бойлер, який забезпечить вам завжди гарячу воду.
Не менш важливою є наявність електро-ролетів на вікнах та вході, що дозволяє зберегти конфіденційність та захистити ваші вікна від зовнішнього освітлення. Продаж від юр.особи.
Не втрачайте свій шанс на успішний бізнес та забезпечення стабільного майбутнього! Торг доречен!
Не зволікайте та звертайтеся до мене для детальної інформації та перегляду приміщення. Я завжди готова відповісти на всі ваші запитання та допомогти вам зробити правильний вибір.
Детально: об`єкт сфери послуг, кількість приміщень: 1, 1/10 поверх
Контакти: Зінаіда 0936780474,0675082224
Цена:
$44 500  
Район:
Киев. Деснянский р-н.
Телефон:
(093)6780474, (067)5082224
Срок подачи:
Актуальное предложение
Пожаловаться на объявление
Причина жалобы:*
 
Запрос выполняется. Пожалуйта, подождите.
avizo ❶ Авизо