5-к будинок Київ, Дарницький, 249900 $

5-к будинок Київ, Дарницький, 249900 $

Вітаємо усіх, хто мріє про комфортне та сучасне житло в самому місті!
Без %. Осокорки, Садова,55.
Ми раді представити Вашій увазі повністю оздоблений та готовий до проживання двоповерховий будинок площею 165 мкв на ділянці 6 соток у престижному районі Осокорки.
Наш будинок - це комбінація елегантності та сучасності, яка дозволяє насолоджуватися життям в повному обсязі. Він розташований у зручному місці поруч з метро, що забезпечує легкий доступ до будь-якої частини міста.
Усередині вас зустріне простора кухня,оснащена побутовою технікою, що робить її готовою для приготування смачних страв з першого дня. В будинку є два повноцінних поверхи, де є всі зручності міського життя, включаючи сучасні ванні кімнати та 4 просторі кімнати для відпочинку та роботи, Н-3м. В будинку енергозберігаючі вікна з аргоном, сходи-букова, заведена електрика 15кВт, автомати, дах КАТЕПАЛ (30р. гарантія)
У дворі: авто полив, ландшафт, крита стоянка для двох авто, зона барбекю, госпблок, доріжки-натуральний граніт, 100% ЛЕД освітлення, свердловина 67м, септик 8куб. (раз на 2 роки). Власність, прописка гарантована.
Крім того, наш будинок забезпечує всі привілеї міського життя, включаючи легкий доступ до всіх необхідних послуг та закладів, таких як магазини, кафе, ресторани, банки та інші.
Не втрачайте нагоду насолодитися комфортом та елегантністю сучасного життя. Зателефонуйте нам, щоб домовитися про перегляд будинку в зручний для Вас час. Відчуйте себе вдома від першого дня!
ГАРАНТІЯ НА БУДІВЕЛЬНІ РОБОТИ !!!
Ціна 249900у.е. торг з реальним покупцем.
Для ріелторов- можливість партнерської угоди (обумовлюється до перегляду!).
Детально: будинок, стіни: газобетон, житлових повірхів: 2, ділянка: 6.00 сот
Контакти: Татьяна 0632378280
Цена:
$249 900  
Район:
Киев. Дарницкий р-н.
Телефон:
(063)2378280
Срок подачи:
Актуальное предложение
Пожаловаться на объявление
Причина жалобы:*
 
Запрос выполняется. Пожалуйта, подождите.
avizo ❶ Авизо