продаж 5-к будинок Броварський, Гоголів, 115000 $

продаж 5-к будинок Броварський, Гоголів, 115000 $

Киевская обл., Броварской р-н, Гоголев
Продаж сучасної садиби в 30 км від станції метро Лісова м. Києва в мальовничому селі Гоголів Броварського району. На земельні ділянці розміром 15 соток розташований двоповерховий будинок загальною площею 167 м2, з яких 73 м2 житлових. Матеріал стін- газобетонний блок. По фасаду утеплений скловатою, та обшитий сайдингом. Перекритя- залізобетонні панелі. Покрівля двосхила, також утеплена скловатою, гідро-та паробар"єрною плівкою, вкрита металочерепицею.
На 1-му поверсі розташовані: передпокій (14 м2), коридор (10 м2), вітальня (15 м2), кухня (12 м2), спальня (17 м2), робочий кабінет (11 м2), та ванна кімната (7 м2).
На другому поверсі розташовані дві спальні по (15 м2), з гардеробними кімнатами, ванна та туалетна кімнати, дві кладовки.
В будинку виконаний якісний, сучасний ремонт. Все робилося виключно для себе. Також будинок обладнаний усіма необхідними меблями та технікою, яка входить у вартість.
Крім будинку, на території садиби розташована будівля 18 м на 6,5 м, вимурована з бетонних блоків та підсилений цегляною кладкою, в якій розміщені: сауна (30м3), гараж на два авто з оглядовою ямою та літня кухня з їдалнею, до яких підведені всі комунікації. Зверху над будівлею знаходиться горище. Під кухнею розташований погріб (15 м2) з залізобетонним перекриттям.
Окрім будівель, на території садиби знаходиться невеликий город (3сотки), та сад з фруктовими деревами (4 сотки). Підведені гідранти для поливу. Двір виложений тротуарною плиткою.
Будинок опалюється та забезпечується гарячою водою за допомогою двохконтурного газового котла.
Водопостачання автономне. В дворі дві свердловини (80 та 37 метрів глибини), оснащені водонасосними станціями.
Водовідведення- дві вигрібні бетонні ями, 8 м3 кожна.
Під"їзд до будинку- асфальтована дорога.
Всі фото відповідають дійсності, але на 100% не передають того затишку та комфорту, який ви можете відчути придбавши цей чудесний куточок для постійного проживання.
Записатися на перегляд можна...
Цена:
$115 000  
Район:
Киевская обл. Броварской р-н.
Адрес:
Бровары
Местоположение:
Телефон:
(067)6166738
Срок подачи:
Актуальное предложение
Пожаловаться на объявление
Причина жалобы:*
 
Запрос выполняется. Пожалуйта, подождите.
avizo ❶ Авизо