953073 Продам 8-к дом Киево-Святошинский, Гореничи, 500000 $

953073 Продам 8-к дом Киево-Святошинский, Гореничи, 500000 $

У селищі Гореничі в 10 хв їзди до столиці на закритій території з власним виходом на озеро в оточенні різноманітних дерев( згідно продуманого ландшафтного дизайну)продається будинок загальною площею 511,7 м .
Домоволодіння складається з основного будинку, гостьового будиночку 120 м і окремого для охорони 18 м, а також критий гараж, який може вмістити 3-4 машини, відкритий басейн, альтанки, зона барбекю.
На земельній ділянці в 25 соток виконано ландшафтний дизайн, автоматичне освітлення, росте багато хвойних дерев, різних кущів і рослин, які гармонійно доповнюють заміське життя.
Перший поверх поєднав в собі вітальню площею 110, 8 м з неповторним каміном , кухню, басейн, сауну, допоміжні кімнати, с/ в. На підлозі іспанська плитка і встановлено підігрів підлоги.
Другий поверх- все для зашишного відпочинку- 3 спальні кімнати, кабінет з терасою, гардеробні, с/в.
Мансарда містить в собі бібліотеку, 2 кімнати, с/в, гардеробні, бойлерну, веранду, допоміжні приміщення.
Побудовано будинок з червоної цегли. Фундамент-ростверк на сваях, скважина 100 м, септик з дренажним насосом в землю, встановлені очисні фільтри на воду (зворотний осмос) і матеріал даху-металочерепиця. Будинок оснащено всіма необхідними комунікаціями.
Внутрішнє оздоблення: тільки якісні і натуральні матеріали. Меблі виготовлено за індивідуальним замовленням .
Територія охороняється і підключена до сигналізації.
Все що потрібне для комфортного проживання- все є! За попередньою домовленістю все покажемо і розкажемо! Краще один раз побачити і залишитися Телефонуйте! Очікуємо на найкращого покупця!
#953073
Цена:
$500 000  
Район:
Киевская обл. Киево-Святошинский р-н.
Адрес:
Гореничи
Местоположение:
Телефон:
(068)6874775
Срок подачи:
Актуальное предложение
Пожаловаться на объявление
Причина жалобы:*
 
Запрос выполняется. Пожалуйта, подождите.
avizo ❶ Авизо