Продается дом, Иванковичи

Продается дом, Иванковичи

Шикарний будинок "Болонія" у закритому котеджному містечку «Маєток» (Київська область, Васильківський район, с. Іванковичі)
Будинок розташований в унікальному місці в оточенні лісу, має панорамні вікна, світлий, сонячний, наповнений позитивною енергетикою та в безпосередній близькості до столиці.
Унікальний природний рельєф дозволив красиво та компактно розмістити будинок з кількома терасами на ділянці: зоною басейну та барбекю, місцем для повноцінного плодового саду та городу, південною терасою, територію для ігор та дозвілля, гараж на 2 автомобілі.
Будинок складається з двох поверхів та житлового цоколя загальною площею 340 м2+50м2 відведено під засклену всесезонну опалювальну терасу з неймовірним панорамним виглядом.
- Цокольний поверх з центральним входом та повноцінними вікнами: стильний просторий передпокій, гостьова кімната (також підходить для обслуговуючого персоналу), санвузол з душовою, містка вбиральня, простора пральня, котельня
З цокольного поверху піднімаєтесь на 1й поверх красивими сходами, виготовленими зі старих порід дуба
- 1й поверх: простора вітальня з каміном, їдальня з виходом на терасу та сад, кухня з виходом на терасу з басейном, душова з санвузлом, гардеро.
- 2й поверх: 3 (три) спальні з виходом на балкон, кабінет, дві ванні кімнати
Оздоблення в будинку з високоякісних натуральних матеріалів: італійська плитка, натуральний камінь, двері виробництва Італія, дубова паркетна дошка Італія, сантехніка VILLEROY&BOCHS, втоплені радіатори KERMI (Німеччина), стіни пофарбовані високоякісною інтер'єрною фарбою.
Підлога першого поверху та всі санвузли мають водяний підігрів. Велика тераса, обладнана мангалом і мийкою, що повністю опалюється, що дозволяє в зимовий період насолоджуватися красивими видами на зимовий ліс. Будинок оснащений новим сучасним газовим котлом Buderus, новими інверторними кондиціонерами Tisot, охороною та пожежною сигналізацією, Wi-Fi.
На ділянці виконано сучасний ландшафтний дизайн.
3 1 5 9 1 7 3 3 2 5 6 9
Цена:
$650 000  
Автор:
Район:
Киевская обл. Васильковский р-н.
Адрес:
Иванковичи
Местоположение:
Телефон:
(063)3999848
Срок подачи:
Актуальное предложение
Пожаловаться на объявление
Причина жалобы:*
 
Запрос выполняется. Пожалуйта, подождите.
avizo ❶ Авизо