Продаю дом, Гнатовка

Продаю дом, Гнатовка

Дуже затишна і продумана до деталей. Все в будинку керується через телефон. Будинок дуже теплий.Комуналка менше ніж у квартирі. Пілетний котел OPOP як Tesla серед машин. Подарунок, пілети на 2 сезонна. Відео спостереження з контролем через телефон, державна служба охорони, приватна система охорони з підключенням до розумного будинку. В будинок заведене потужне трьох фазне підключення. У гаражі організована зарядка для електромобіля Tesla.
Одноповерховий будинок в американському стилі. Планування дуже цікаве та зручне. Міжкімнатні двері з матовим склом, щоб виникало відчуття світлого простору і не затемняло коридор. У кімнатах покриття з ламінату, а в коридорі, кухні, санвузлах, керамічна плитка з підігрівом. Серце будинку, це автоматичний комбінований пілети-дрова котел OPOP ( Wi-Fi з віддаленим керуванням через телефон) який в парі з електро котлом, що працює по нічному тарифу, опалює весь будинок з ціною меншою аніж однокімнатної квартири.
Ворота у двір автоматичні - від'їзні з підключенням до розумного будинку та керуванням через телефон. Гаражні секційні ворота автоматичні з підключенням до розумного будинку та керуванням через телефон. Авто полив газона з wi-fi контролером який також керується дистанційно телефоном. Три зони форсунки і одна крапельного поливу на грядки та клумби для квітів. На території є тимчасовий дровник з запасом дров для мангала та буржуйки на 5-6 років. Септик дуже великий трьох секційний переливний, який не потрібно викачувати 5-10 років. Також є окремий септик для стічної дощової води з всієї території та даху. По периметру будинку та в газоні є водоприймачі для дощової води.
Також є повнорозмірна посудомийна машина, індукційна електро плита, електро духовка, холодильник і окремо велика морозильна камера в гаражі.
Цена:
$270 000  
Автор:
Район:
Киевская обл. Киево-Святошинский р-н.
Адрес:
Гнатовка
Местоположение:
Телефон:
(063)3999848
Срок подачи:
Актуальное предложение
Пожаловаться на объявление
Причина жалобы:*
 
Запрос выполняется. Пожалуйта, подождите.
avizo ❶ Авизо